Smuk na Kaninu

Instagram in ostala socialna omrežja so polna slik tropskih destinacij, oceana in sonca. Pozabljamo pa na gore, sneg, smuči ali bord. Zaradi pomanjkanja snega (vsaj v Sloveniji) sploh nimaš občutka, da je zima tukaj in da tvoje smuči ali bord že nestrpno čakajo, da jih vzameš iz omare. Naj tvoja oprema letos končno pride na svoj račun. Jaz sem svojo vzela v Bovec na smučišče Kanin –  Sella Nevea. Tudi tukaj se je poznalo, da ni prave zime, saj kar nekaj prog ni bilo odprtih. 

Prenočila sem v gostišču Sovdat, o katerem imam za povedati samo dobre stvari. Sobe so čiste in moderne, zajtrk je odličen, v ponudbi imaš tudi obisk savne in žičnica je oddaljena le 1,5 km. 

Nujno: Preden se odpraviš smučat, preveri ali žičnica na slovenski strani obratuje. To lahko storiš na spletni strani smučišča. Nama se je zgodilo prav to, da sva se do smušišča pripeljala, izvedela, da je zaprta in se odpeljala na italjansko stran, iz katere sva prišla. 

Proge so čudovite in tisti, ki se radi vozite izven prog, boste prišli na svoj račun. Ampak ne pozabiti, previdnost ni nikoli odveč. 

Nasploh pa je Bovec popolna ideja za vikend oddih. Meni, osebno, je to najlepši del Slovenije. Morda zato, ker sem ga veliko obiskovala s starši kto otrok ali pa zato, ker tukaj narava naredi svoj čar. Ne glede na letni čas je obisk Bovca vedno dobra ideja. 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja